Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummen merellisissä maisemissa - vain puoli tuntia Helsingin keskustasta ja Helsinki – Vantaan lentoasemalta. Kansainvälisesti korkeatasoinen hotelli tarjoaa majoituksen tyylikkäässä hotellihuoneessa, ainutlaatuisia makuelämyksiä design -hotellin ravintolassa sekä hemmotteluhetkiä Långvik Spa by [ comfort zone ] -hoidoissa ja kylpyläosastolla.

Kuntosali, suomalainen sauna, höyry- ja infrapunasaunat sekä elämykselliset suihkut pitävät huolen siitä, että hyvä olo jatkuu pitkään vielä vierailun jälkeenkin. Kylpyläosastolla käytössä ovat kuntouima-altaan lisäksi porealtaat, virkistävä kylmäallas ja jalkojen verenkiertoa edistävät kylmä- ja kuumakahluualtaat.

Långvikin monipuoliset noin 3 000 neliön kokous- ja juhlatilat ovat muuntautumiskykyiset ja mahdollistavat niin pienet kuin suuretkin tilaisuudet.


Toimeksianto

M&J Fixingin vastuulla on turvata Långvikin kiinteistöjen ja teknisten järjestelmien moitteeton jatkuva toiminta sekä varmistaa näiden mahdollisimman kustannus- ja energiatehokas käyttö ja pitkä elinkaari.

Konkreettisesti M&J Fixing toimittaa Långvikille kiinteistöhuollon ohjaukseen ja johtamiseen tarvittavan kiinteistöpäällikköpalvelun sekä teknisten järjestelmien käyttö- ja kausihuoltopalvelut.

Ydinmäärittelyt

Asiakkaan kuvaus: Konferenssi- ja kylpylähotelli
Asiakassuhde alkanut: 2013
Toimeksiannon kuvaus: Kiinteistöhuollon tekniset palvelut, kiinteistöpäällikköpalvelu
Kohteen kuvaus: Hotellikiinteistö, 98 kpl hotellihuoneita
Kohteen laajuus: 14500 m2